avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca suplimentara si concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca suplimentara si concedierea

Munca suplimentara este criteriu privind departajarea salariatilor la evaluare anuala /concediere ? Eu consider ca munca suplimentara nu poate fi "recompensata" decat cu ....timp liber ....in sectorul bugetar
Cel mai recent răspuns: Radamante , utilizator 19:57, 21 Octombrie 2012
Exista evaluari periodice din care pot sa fie dati afara angajati .
Eu am intrebat daca munca suplimentara ,deci neobligatorie,este un criteriu pentru departajare la evaluare. Doar ce este obligatoriu pentru toti angajatii poate fi "criteriu'.In caz contrar,un drept legal ar fi transformat intr -o obligatie.
Munca supimentara nu este un criteriu de evaluare , nici in sectorul bugetar si nici in sectorul privat ...
deci....nici formarea profesionala organizata din initiativa salariatului in zilele de sambata si duminica si pe banii acestuia?....nici aceasta ,dupa parerea mea.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2012
Radamante, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii concediere ... Radamante Radamante Munca suplimentara+munca efectuata sambata /duminica+ formarea profesionala \\\\\\"pe banii angajatului\\\\\\" + amenajarea locului de munca \\\\\\"pe banii ... (vezi toată discuția)
Acordul partilor este opozabil tertilor? Radamante Radamante 1. Exista angajatorul A si salariatii B,C,D,... . 2. Intre A si B este semnat un acord al partilor referitor la munca suplimentara/in timpul repausului ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI se fac concedieri din cauze economice si sunt mai multi angajati pe acelasi post sa zicem 15 din care 8 trebuie sa plece.In ce lege este prevazuta ca este ... (vezi toată discuția)