avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara! As dori si eu va rog frumos sa stiu cui trebuie sa ma adresez in cazul in care angajatorul nu vrea sa-mi dea salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 21 Octombrie 2012
Faceti o sesizare la ITM.
ITM sau Tribunal. Sau ambele.
Sper sa ma bage cineva in seama. Va multumesc din suflet!
Daca depuneti sesizarea la ITM veti primi raspuns in termen de 30 de zile .. in acelasi timp puteti promova si actiunea instanta .. iTM-ul nu-l poate obliga pe angajator sa va plateasca salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca salariul andryey andryey m-am angajat la cineva,de pe 30 noiembrie pana pe 31 dec.si acum nu vrea sa mi mai dea salariu.nici la tel nu mai raspunde.zice ca nu are vanzari,ba mai mult ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit adriancozma25 adriancozma25 Imi cer scuze pentru ca imi repet intrebarile, dar treburile au evoluat intr-un mod neplacut intre mine si angajator. Situatia este urmatoarea : Am lucrat ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm adelina01 adelina01 Sunt angajata la o firma si nu am primit salariul de 8 luni. Sefa ne duce cu vorba si nu vrea sa ne dea salariile. Daca fac o sesizare la ITM am sanse sa ... (vezi toată discuția)