avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am nevoie de avocat bun in civil din Constanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am nevoie de avocat bun in civil din Constanta

Doresc sa angajez un avocat bun in domeniul civil pentru a inainta o actiune in pretentii fata de o institutie publica, pentru neexecutarea unui contract de inchiriere.
Sunt din Constanta.

Alte discuții în legătură

Act aditional contract burbery burbery Am un contract de inchirie care prevede urmatoarele;\"prezentul contractse incheie pe o perioada de 8 luni, incepand de la data intararii in vigoare, cu ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de recuperare a unor prejudicii aduse unei institutii? iolanda15 iolanda15 Buna seara Sunt 3 situatii: Urmare unui control la institutie sau constatat mai multe situatii prin care s-au adus prejudicii institutiei si trebuie sa luam ... (vezi toată discuția)
Paguba pricinuita de un angajat ContSters6135 ContSters6135 Un conducator auto a provocat defectiuni la masina pe care o conducea. Exista un proces-verbal in acest sens. Ulterior, cim a incetat. Se mai poate indrepta ... (vezi toată discuția)