avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rambursare anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rambursare anticipata credit

am un ''credit de nevoi personale''la o banca si mai am de platit pana in 2016.dobanda este variabila si se calculeaza o data la 3 luni.eu doresc sa platesc cei 18000 lei cat mai am de platit.platesc toata suma sau din aceasta suma se scade dobanda?.stima!
Cel mai recent răspuns: praetorian , utilizator 14:42, 23 Octombrie 2012
Conditiile rambursarii anticipate sunt stabilite in contractul de credit...
In general, pentru rambursarea anticipata se ia in calcul suma pe care o datorati in momentul respectiv (nu cu tot cu dobanzi pana in 2016), plus un comision de rambursare anticipata. Uitati-va pe contract si vedeti cat este acel comision. Nu uitati ca atunci cand doriti sa rambursati anticipat sa formulati intai o cerere catre banca.
Nu se mai achita demult,comision de rambursare automata:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata credit ipotecar Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza suma de plata, in cazul rambursarii anticipate a unui credit ipotecar. Creditul este de 42.750 Euro, 360 luni, ... (vezi toată discuția)
Comisioane banci trandanus trandanus Buna ziua. Doresc sa achit un credit de nevoi personale anticipat si va adresez intrebarea daca mi se mai percepe comision de achitare a contractului in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar Dondinu Dondinu Am luat un credit bancar in 2008 ,am platit pana acum mai mult decat dublu cu tot cu comisioane,taxe de admin.si toate cele ,mai am de platit pana in 2018 si ... (vezi toată discuția)