avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj divort

suntem separati eu si sotul meu de aprox. 6 luni si intentionez sa introduc divort. sotul meu in momentul de fata sustrage de prin casa lucruri si face credite pe la banci,deasemenea a luat multe amenzi de circulatie pe care nu le poate plati. ce sa fac? sunt disperata.. am dovezi cum a desfiintat un cont comun,si vandut o masina fara sa stiu deasemenea a vandut si un garaj fara sa-mi spuna. toti banii in cheltuie pe prostituate si cluburi de noapte . ce sa fac ca la partaj sa recuperez pierderile?multumesc
Cel mai recent răspuns: ella2010 , utilizator 12:17, 22 Octombrie 2012
Puteti cere nulitatea actelor intocmite de sotul dvs fara consintamantul dvs, s-au in cadrul procesul de divort puteti cere instantei ca acele bunuri pe care dumnealui le-a vandut sa cada in lotul sau, urmand ca dvs sa primiti restul bunurilor partajabile.
Introduceti actiune de divort si de partaj totodata, chiar daca partajul se va judeca dupa ramanerea definitiva si irevocabila a divortului.
Cu un certificat de grefa in sensul ca exista acest dosar pe rol veti putea inscrie la cartea funciara (daca exista un imobil bun comun) o notare a litigiului si de asemenea la arhiva electronica de garantii mobiliare (pentru bunurile mobile).
Strangeti inscrisuri doveditoare ale bunurilor care au existat si pe care le-a instrainat fara consimtamantul dvs.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea bunurilor comune dintr-o casatorie intrebatorul_g intrebatorul_g am o cunostinta care vrea sa divorteze. In timpul casatoriei s-au cumparat mai multe bunuri printre care si o masina. De curand sotul a vandut masina, care ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil nekitafraguta nekitafraguta Cum se poate vinde un imobil, daca unul dintre proprietari, respectiv sotul, nu este de acord.Este vorba de un bun comun, un apartament cumparat de tatal ... (vezi toată discuția)
Divort si cedit cu ipoteca pe apartamentul socrilor andrei123 andrei123 salutare, sunt disperat, vreau sa divortez si am un credit luat doar cu salariul meu dar cu ipoteca pe ap socrilor. ce se intampla la partaj, pot cere partaj ... (vezi toată discuția)