avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societate comerciala srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societate comerciala srl

Un asociat unic, care este si administrator al unei societati comerciale cu raspundere limitata, poate sa-si vinda lui insasi, un bun imobil din patrimoniul societatii?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 10:56, 22 Octombrie 2012
Din tot ce stiu eu nu exista nicio interdictie, atata vreme cat sunt respectate conditiile de forma si fond la aceasta vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu ong oana_i oana_i Buna ziua! Un ONG poate detine in proprietate un imobil şi daca da, il poate vinde/instraina ulterior fara conditii/restrictii? (vezi toată discuția)
Poate fi revocata vanzarea unui imobil in urmatoarea situatie? karmenklaudiaro karmenklaudiaro Buna ziua, ma adresez cu respect Dvs, cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat, o indrumare, o opinie pentru urmatoarea situatie: Firma noastra are in ... (vezi toată discuția)
Propietate privata ContSters139941 ContSters139941 in anul 1996 am cumparat un imobil de la o societate comerciala al carei administrator si unic asociat era tatal meu.eu la aceea data eram minor(16 ani) ... (vezi toată discuția)