avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuz al administratorului de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuz al administratorului de bloc

Buna ziua,

As dori sa va expun probl mea: in urma unor discutii in contradictoriu cu presedintele si administratorul blocului in care locuiesc, acestia au hotarat sa nu imi mai primeasca plata intretinerii. Discutiile in contradictoriu au fost generate de refuzul acestora de a justifica cheltuirea fondului de reparatii. Drept urmare am hotarit sa nu mai platesc acest fond de reparatii, ci doar intretinerea.
La casierie,presedintele si administratorul mi-au refuzat plata intretinerii , de 3 ori consecutiv, sub diferite pretexte.
Le-am trimis amandorura mandate postale cu plata intretinerii , dar le-au refuzat.
Am facut, acum cateva luni, cerere in scris pentru a afla codul IBAN al contului asociatiei de propietari. Nu am primit nici un raspuns.
Aceasta stare de lucruri dureaza de mai bine de 2 ani. Ultimul mandat, refuzat, l-am trimis administratorului luna trecuta.

Intrebarea mea este: in baza acestor lucruri, pot face plangere penala impotriva administratorului de bloc, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor sau pentru alta incadrare a acestei stari de lucruri?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marilyn31 , utilizator 08:22, 28 Octombrie 2012
Daca vreti sa-i sperriati putin , depuneti si plangere penala pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Si constituiti-va parte civila cu sumele cu care v-au prejudiciat. Folositi ca probatoriu inscrisurile refuzate la plata.
Functia de administrator este asimilata functionarului public...dar dupa cum v-am spus mai sus tot instanta va rezolva problema pana se vor pronunta pe penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva administratorul de bloc myhy myhy Buna ziua, As dori sa va expun probl mea: in urma unor discutii in contradictoriu cu presedintele si administratorul blocului in care locuiesc, acestia au ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva administratorului myhy myhy Buna ziua, As dori sa va expun probl mea: in urma unor discutii in contradictoriu cu presedintele si administratorul blocului in care locuiesc, acestia au ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc mihay_cocor mihay_cocor DOMNILOR AM MARI PROBLEME CU ADMINISTRATORU BLOCULUI,VA IMPLOR SA SE SESIZEZE CINEVA CU PROBLEMELE PE CARE LE INTAMPIN!!! Pana in luna decembrie a anului ... (vezi toată discuția)