As dori sa va expun probl mea: in urma unor discutii in contradictoriu cu presedintele si administratorul blocului in care locuiesc, acestia au hotarat sa nu imi mai primeasca plata intretinerii. Discutiile in contradictoriu au fost generate de refuzul acestora de a justifica cheltuirea fondului de reparatii. Drept urmare am hotarit sa nu mai platesc acest fond de reparatii, ci doar intretinerea.
La casierie,presedintele si administratorul mi-au refuzat plata intretinerii , de 3 ori consecutiv, sub diferite pretexte.
Le-am trimis amandorura mandate postale cu plata intretinerii , dar le-au refuzat.
Am facut, acum cateva luni, cerere in scris pentru a afla codul IBAN al contului asociatiei de propietari. Nu am primit nici un raspuns. Am sesizat Primaria de sector, iar cei de acolo mi-au spus ca daca e o probl cu administratorul sau presedintele asociatiei, sa ii schimbam. O sesizare la Prefectura a avut acelasi raspuns.
Aceasta stare de lucruri dureaza de mai bine de 2 ani. Ultimul mandat, refuzat, l-am trimis administratorului luna trecuta.
Intrebarea mea este: in baza acestor lucruri, pot face plangere penala impotriva administratorului de bloc, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor sau pentru alta incadrare a acestei stari de lucruri?
Parerea mea este sa mai incercati sa va intelegeti pe cale amiabila.
Incercati sa achitati si fondul de reparatii, intrucat probabil este prevazut in hotararea adunarii generale.