avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... colaborare cu personal ocazional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

colaborare cu personal ocazional

sub ce forma legala pot colabora ocazional cu picoli,ospatari, (ocazional insemnand doar in weekend)
Am anumite evenimente la care personalul angajat are nevoie de ajutor , astfel trebuie sa apelez la personal neangajat dar sub o forma legala.Daca retin bine zilierii ies din discutie.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:20, 22 Octombrie 2012
Faceti un contract cu un agent de munca temporara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de colaborare AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o firma nou infiintata care se ocupa de inchirierea de ospatari pentru evenimente ( doar sambata) intrebarea mea este...cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen sa folosesc pentru infiintarea societatii? Tadrian82 Tadrian82 Societatea pe care intentionez sa o infiintez nu va face plasare si nici angajare temporara doar o intermediere. Contractele de munca vor fi incheiate pe ... (vezi toată discuția)
Angajare ospatar evenimente Christina C Christina C Buna ziua, Detin o locatie in care se desfasoara activitati festive (nunti, botezuri, majorate, etc). Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legal pentru modul ... (vezi toată discuția)