avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTRACT DE CUSTODIE?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTRACT DE CUSTODIE?

Buna ziua,
Am un client caruia vreau sa-i dau in custodie un echipament medical pe o perioada de un an. Totodata, doresc sa-l conditionez ca in acest an in care are in custodie echipamentul medical, trimestrial sa cumpere de la noi si un anumit numar de produse medicale, iar in cazul in care nu va cumpara nr. de produse medicale stabilit trimestrial, doresc sa-mi rezerv dreptul de a retrage echipamentul medical.
Intrebarea mea este, pe ce tip de contract as putea merge, care sa cuprinda atat custodia echipamentului medical cat si vanzarea produselor medicale.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: monica_n , utilizator 16:09, 22 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art. 51, ordonanta 99/2000 zankjoe zankjoe [b]Ordonanta 99/2000[/b] \" Art. 51. - Este interzisa conditionarea vanzarii catre consumator a unui produs de cumpararea unei cantitati impuse sau de ... (vezi toată discuția)
Rezerva proprietatii hajnal hajnal Buna ziua! Rezerva proprietatii se poate aplica si in cazul bunurilor de gen? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cenzurare/rezervare de la vanzare a unui apartament nou ContSters138750 ContSters138750 Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament nou construit ce va fi intabulat peste 2 luni si NU doresc sa dau decat o suma modica care sa reprezinte o ... (vezi toată discuția)