avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare

Buna . Locuiesc la ultimul etaj la bloc . De curand am facut izolatia pe acoperisul blocului din fonduri proprii fara ajutorul locatarilor . Ce ar trebui sa fac ca sa-mi recuperez costul lucrarilor de la ceilalti locatari aceestia refuzind orice discutie . Mentionez ca avem asociatie de proprietari activa dar fara fonduri banesti deoarece administratorul a luat hotararea de a restitui fondul de rulment tuturor proprietarilor.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:53, 23 Octombrie 2012
Conform legii 230/2007 este obligatia adunarii gen a proprietarilor si a comitetului executiv sa efectueze aceste reparatii, fiind reglementata procedura de luare a acestei hotarari si de alegere a unui executant. Avand in vedere stuatia expusa de dvs. va sfatuiesc sa faceti o cerere catre presedintele asociatiei prin care sa ii solicitati sa convoace ad gen pentru a se decide despagubirea dvs. pentru lucrarea efectuata. In caz contrar numai printr-o actiune in instanta ii puteti obliga in acest sens.
din auzite sar parea ca presedintele a suspendat asociatia de proprietari, in acest caz asi putea sa intentez actiune in instanta doar proprietarilor care locuiesc la palierele inferioare.?
Fiti mai explicit: cum a suspendat presedintele asociatia de proprietari? Atunci, dvs. unde mai platiti intretinerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii ale locatarilor care locuiesc la bloc MariaBadica MariaBadica Dores sa fac o izolatie la acoperisul apartamentului situat la etajul 4. Unul dintre locatari care locuieste la etajul 2 nu doreste sa participe cu cota parte ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc gigel29 gigel29 Pentru repararea acoperisului unui bloc este necesara contributia celor de la ultimul etaj sau a tuturor locatarilor mentionez ca am primit reclamatii din ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc sophyca sophyca Sunt proprietara unui apartament la etajul 4,am mostenit de la parinti apartamentul, si am probleme cu izolatia de cand ma stiu, am tot incercat sa fac ... (vezi toată discuția)