avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj srl cu asociat unic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj srl cu asociat unic

In cazul in care unul dintre soti are un s.r.l. cu asociat unic care a functionat in perioada in care a fost a fost casatorit celalalt sot are dreptul la aceasta societate in urma deschiderii unei actiuni de partaj chiar daca acesta nu a contribuit cu nimic la societatea respectiva ? Societatea poate fi instrainata fara acordul celuilat sot atat timp cat actiunea de partaj nu a fost deschisa?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: monicabutoi , utilizator 20:14, 22 Octombrie 2012
Societatea ramane a sotului care a infiintat-o si totodata ea poate fi instrainata indiferent de actiune de partaj deschisa sau nedeschisa.
va multumesc pentru raspuns!

In cazul in care administraorul unic al firmei este tatal unui minor care plateste pensie alimentara procentul se aplica si pentru veniturile obtinute din dividente? Inteleg ca daca profitul este reinvestit nu se poate atinge nimeni de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara monicabutoi monicabutoi In cazul in care administraorul unic al firmei este tatal unui minor care plateste pensie alimentara procentul se aplica si pentru veniturile obtinute din ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort ionelazibi_94 ionelazibi_94 sunt divortata din 2011 dar nu am facut partajul bunurilor comune pana in prezent.doresc sa stiu daca pot cere partaj si in privinta firmei detinuta de fostul ... (vezi toată discuția)
Informații pensie alimentara va rog să mă ajutați cu un sfat.in ... elisa emilia elisa emilia Informații pensie alimentara Va rog să mă ajutați cu un sfat.In anul 2019 s-a finalizat divorțul și am in custodie cele 3 minore, pentru care tatăl lor ... (vezi toată discuția)