avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

In cazul in care administraorul unic al firmei este tatal unui minor care plateste pensie alimentara procentul se aplica si pentru veniturile obtinute din dividente? Inteleg ca daca profitul este reinvestit nu se poate atinge nimeni de el.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:30, 23 Octombrie 2012
Dividendele nu intra in baza de calcul a pensiei alimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj srl cu asociat unic monicabutoi monicabutoi In cazul in care unul dintre soti are un s.r.l. cu asociat unic care a functionat in perioada in care a fost a fost casatorit celalalt sot are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Informații pensie alimentara va rog să mă ajutați cu un sfat.in ... elisa emilia elisa emilia Informații pensie alimentara Va rog să mă ajutați cu un sfat.In anul 2019 s-a finalizat divorțul și am in custodie cele 3 minore, pentru care tatăl lor ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează pensia alimentara pentru doi copii minori dacă tatăl este asociat unic al unei societati comerciale ? A_lecsa A_lecsa Buna ziua. Cum se calculează pensia alimentara pentru copii minori( 10 luni si 8 ani) dacă tatăl este asociat unic al unei societăți comerciale, în ... (vezi toată discuția)