avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara sotul meu are un copil plateste lunar pensia alimentara dar fostei sotii nui convine si la dat in judecata pentru marirea pensiei alimentare .el lucreaza in italia si astazi mia ajuns de la tribunal sa le trimitem venitu pe care il are aici suntem obligati sa o facem? multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 23 Octombrie 2012
Sotul dvs nu e obligat.. nici sa se prezinte, nici sa trimita intampinare si nici adeverinta. Daca va trimite adeverinta, i se va putea fixa sa plateasca pensie maxim 25% din venitul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara bbobita72 bbobita72 Buna ziua. Mà numesc Alupoaie Vasilica si sunt impreuna cu sotul meu de aproape 8 ani.De 2 ani si 5 luni suntem casatoriti legitim.Avem impreuna 2 ... (vezi toată discuția)
Nedeclararea veniturilor pt majorarea pensiei alimentare minori loredana busuioc loredana busuioc am cerut in instanta majorarea pensiei de intretinere pt cei 2 minori(sunt divortata din oct 2000 iar fostul sot e obligat sa plateasca pensie de intretinere ... (vezi toată discuția)