avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata Slariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata Slariului

Buna ziua, am o intrebare:
Ma poate obliga angajatorul sa deschid un cont la o banca, alta decat cea la care am cont curent, pentru a-mi vira plata salariului? Ma poate concedia daca nu o fac?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 21:54, 22 Octombrie 2012
1.NU
2. NU
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
George Moraru, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Card de salariu la banca impusa de firma ono ono sunt obligat sa accept asa ceva, adica sa imi fac un card nou pentru a primi salariul, si care ar fi de fapt problema pentru contabilitate daca eu am cardul la ... (vezi toată discuția)
Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)