avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua
1.Daca trebuie facuta o suplimentare de suuccesiune ,ca s-a mai gasit o mostenire de 1/5 din ceva ,aceasta se face la acelasi notar unde s-a dezbatut initial sau se poate merge la si la un alt notar ?
2.Vasile cu Ana casatoriti,fara copii(doar ea din alta casatorie, unul)decedeaza V. primul ,dupa care si A.Dupa mult timp se descopera un 1/5 mostenitor V.Copilul Anei se inscrie la suucesiunea lui V? V si A nu au avut nimic de dezbatut,deci nu au fost facute succesiuni nici de pe unul ,nici de pe celalalt.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 12:59, 23 Octombrie 2012
Certificatul de mostenitor suplimentar se elibereaza de care acelasi birou notarial care a eliberat si certificatul de mostenitor initial. Copilul vine la succesiunea mamei sale, care vine la succesiunea sotului ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat suplimentar .... gigelas gigelas Buna seara, O succesiune ce s-a dezbatut in 1984,la Notariatul de Stat. Acum,s-a descoperit ca trebuiau incluse in certificatul de mostenitor si cateva ... (vezi toată discuția)
Succesiune diana2007 diana2007 cazul este urmatorul: Dan traieste in concubinaj cu Ana si infiaza copilul nelegitim al Mariei, fetei doamnei Ana. Maria se casatoreste si da nastere altor 2 ... (vezi toată discuția)
Certificat suplimentar de mostenitor ana24 ana24 in cazul in care am gasit un testament se poate cere instantei suplimentarea certificatului de mostenitor legal deja existent cu bunurile testate? precizez ca ... (vezi toată discuția)