avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

as vrea sa intreb daca se poate dezbate mostenirea fara mine atata timp cat eu sunt in tara pentru ca tatal meueste decedat de 7 ani iar eu cu mama si cu surorle mele nu ma inteleg
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 14:20, 23 Octombrie 2012
dacă nu doriţi să fiţi de faţă, puteţi mandata pe cineva cu procură specială de la orice notar apropiat locaţiei dvs. ca să vă susţină interesele în caz de dezbatere succesorală
Se poate dezbate. În instanţă.

Neprezentarea la proces în urma citării nu împiedică instanţa sa judece cauza şi să pronunţe o hotărîre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune elena van geneijgen elena van geneijgen buna ziua! eu sunt elena . am o intrebare despre succesiunea dupa tatal meu. suntem trei frati, mama si baiatul fratelui meu decedat. cel din urma a ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala Christinne2013 Christinne2013 Buna ziua, Se da urmatoarea situatie. Apartament achizitionat pe parcursul casniciei, sotia decedata, o fiica. Poate fiica sa faca masa succesorala fara ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)