avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare cladiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare cladiri

Daca o societate (SRL) detine un apartament si doreste sa-l vanda, cum va proceda din punct de vedere TVA daca vinde unei persoane juridice dar unei persoane fizice ?
In ce caz poate aplica facturarea apartamentului fara TVA conf.scutirii de taxa prevazute la art.141 alin.(2) lit.f) din Codul Fiscal ?
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 19:47, 23 Octombrie 2012
Continui.. apartamentul a fost achizitionat in oct.2006, cand s-a aplicat taxarea inversa a TVA
4426=4427.
Trebuie ajustat TVA-ul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa vanzare imobil mihaelaaonei mihaelaaonei in anul 2007 am vandut un imobil obtinut anterior anului 2007. In 2007, in vederea vanzarii, am facut modernizari, la care am dedus TVA-ul. Pe factura, din ... (vezi toată discuția)
Firma vanz materiale constructii danuuu danuuu Buna ziua Am o un SRL care vinde materiale de constructii cu amanuntul .Am cumparat o lemn si pe factura furnizorul a scris taxare inversa si nu e cu tva. e ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o societate ... danab74 danab74 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o societate platitoare de tva achizitioneaza in noiembrie 2021 cu taxare inversa o constructie noua, ... (vezi toată discuția)