avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Buna seara, in cazul in care doresc sa achizitionez un apartament impreuna cu sotia mea ( ea are un credit de nev. personale pe 10 ani la care nu a mai achitat rata de 1 an, creditul este obtinut inaintea casatoriei) ce risc exista ca banca ( sau firma de recuperari) sa poata pune sechestru pe apartament? Pot achizitiona apartamentul fara ca sotia sa aiba drept de proprietate asupra lui?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:06, 23 Octombrie 2012
Avand in vedere ca la momentul eventualei achizitii imobil sunteti casatoriti,nu opereaza varianta invocata de dvs
Imobilul va fi apreciat bun comun achizitionat in timpul casatoriei,respectiv in cazul neplatii unui credit,apartamentul poate face obiectul unei executari silite
Lichidati regimul matrimonial actual si incheiati o conventie matrimoniala de separatie de bunuri ar fi o varianta sau aduceti in actul de vanzare cumparare procuratori de fonduri rin donatie care va doneaza pretul apartamentului dvs exclusiv, Sotia fiind declaranta in act ca bunul este propriu al dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt cãsãtoritã, pot cumpãra o locuințã doar pe numele meu? ce taxe trebuie achitate la cumpararea unei locuinte? Florina18 Florina18 Buna ziua, As vrea sa știu daca unul din soți poate cumpăra un apartament doar pe numele lui si in ce condiții? Întreb asta deoarece unul ... (vezi toată discuția)
Achiziție imobil Frau Lehrerin Frau Lehrerin Bună seara. Vă cer ajutorul într-o privință. Mă aflu în proces de cumpărare a unui imobil 70% fonduri proprii (cadou de la părinți) și 30% credit ... (vezi toată discuția)
Convenţie matrimoniala will_ will_ Buna ziua. Suntem in cazul optiunii \"regimul comunităţii legale\", aleasa inaintea casatoriei. Avem in vedere ca acest regim se poate modifica dupa ... (vezi toată discuția)