avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general activitate pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

activitate pfa

buna seara,de 1 luna de zile mi am deschis un pfa cu care am inceput sa functionez pt 1 companie multinationala si inca nu sunt lamurit cat la suta din valoarea incasata ramane profit.deasemenea as mai dori sa stiu cum si unde imi pot plati contributiile catre stat,tinand cont ca nu mai sunt salariat la alta companie.Daca cunoasteti alte situri care ma pot lamuri va rog sa mi le prezentati.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 22:40, 27 Ianuarie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare bani - pfa in pending MrDerpson MrDerpson Salut, Am si eu cateva intrebari. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta/sfatui. Ideea este ca eu am inceput sa lucrez pentru o companie (nu e din ... (vezi toată discuția)
Pfa neinregistrat inca la administratia financiara tokiyo tokiyo Buna ziua, Numele meu este Ana si mi-ar prinde bine de niste lamuriri, va rog. Problema mea este urmatoarea: din data de 04.06.2010 \"exist\" legal ca si ... (vezi toată discuția)
Plata salarii in valuta Enygma Enygma Buna ziua. Am citit http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_13168/virare/salariu/in/valuta.html si inca 1 sau 2 astfel de discutii ... (vezi toată discuția)