avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum pot returna un autovehicul cumparat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum pot returna un autovehicul cumparat

care este cadrul legal in care un cumparator poate returna un autovehicul fabrici in speta FIAT , din care o rezultat defect de fabricatie.
Mi-a vandut o masina noua cu defect de fabricatie. Nu o mai vreau
Cum pot sa ma lupt cu cei de FIAT?
La cumparare ati semnat, sau ar fi trebuit sa semnati, un certificat de garantie.Masinile se repara in garantie si aceasta are dea face cu un timp prestabilit si cu defectiuni de fabricatie constatate.Cat despre returnarea masinii, cred ca se poate face, dar veti primi o suma mai mica decat cea platita.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie produse second hand demenyandreea35 demenyandreea35 Buna ziua.Am nevoie si eu de niste lamuriri in ceea ce priveste o mare problema.In iunie 2009 am achizitionat un Fiat Panda de la reprezentanta.Masina iesise ... (vezi toată discuția)
Inlocuire autoturism in perioada de garantie. mircea1986 mircea1986 Intrebare: Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou, aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)
Ajutor,va rog frumos mark65 mark65 Este adevat ca atuni cand se schimba o piesa de mare importanta la masina dealer-ul auto trebuie sa schimbe masina? Mentionez ca masina este inca in ... (vezi toată discuția)