avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \\"vizare\\" vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"vizare" vechime

Buna ziua!Va rog frumos, spuneti-mi si mie daca si unde ar trebui sa imi vizez adeverinta de vechime (inlocuitorul cartii de munca), pentru a putea fi folosita ca dovada a experientei/vechimii in strainatate.
Multam fain!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 24 Octombrie 2012
Pana la data de 01.01.2011, adeverintele de vechime se vizeaza de catre ITM .... dupa aceasta data ele sunt semnate numai de catre angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca adeverinta de vechime eliberata de angajator trebuie semnata, inregistrata in vreun fel la ITM. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime munca corina_s corina_s Buna ziua, Am nevoie pentru noul loc de munca de o adeverinta de vechime de la fostul angajator. Eu am lucrat la propia mea firma si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)