avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

in 2009 am beneficiat de indemnizatie copil si in acelasi timp erap asociat unei societati af si acum vor bani inapoi .
ce trebuie sa fac .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:27, 19 Noiembrie 2012
Ati avut si activitate lucrativa in societatean comerciala in care ati fost asociat?
da multumesc
Trebuie sa returnati banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie se invaliditate gradul ii si asociatie familiala roxanapri roxanapri Sunt o persoana fizica autorizata din martie 2010 (PFA). In perioada cuprinsa intre 2006 si martie 2010 am fost detinatoarea unei asociatii familiale. Sunt si ... (vezi toată discuția)
Concediu in af ck ck Daca intr-o AF sunt doi asociati, unul dintre ei poate intra in concediu de crestere a copilului sau se dizolva Asociatia? Va rog dati-mi un raspuns repede ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de indemnizatie pentru asociat unic sau administrator nikidutza_22 nikidutza_22 buna ziua sunt noua pe aici si nu am stiut unde sa incadrez exact intrebarea mea: Sunt asociat unic la o societate pe care desfasor activitate +administrator ... (vezi toată discuția)