avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Casa daramata pe timpul lui Ceausescu
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Casa daramata pe timpul lui Ceausescu

Buna dimineata! Matusa mea trebuie sa se duca la Bucuresti sa semneze cateva hartii pentru a i se da despagubirea (am inteles ca banii se vor da in iunie-iulie). Intrebarea ei este: sunt impozitabilii? Eu as fi tentata sa spun ca nu, dar........ Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: fgs , utilizator 19:25, 8 Februarie 2009
despagubirile nu reprezinta venituri impozabile. dar avand in vedere actualul guvern permiteti-mi sa adaug "deocamdata".
Va multumesc! O zi buna!
Aceeasi problema am si eu. Casa bunicii mele din Vaslu a fost demolata in 1988 cu putin timp inainte de Revolutie. Pe teren s-a construit un bloc si bunica nu a primit nicio despagubire. Intre timp a si decedat.
Cine poate sa-mi dea si mie mai multe detalii despre acordarea de despagubiri intr-o astfeld e situatie?
care a fost temeiul evacuarii bunicii si demolarii ulterioare a casei? daca procurati acest act (presupun ca de la primarie ar fi cel mai indicat sa incepeti cautarea!) si vedeti ce scrie in el, atunci veti sti mai bine care este calea de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare rosiu simona rosiu simona Buna dimineata! Matusa mea trebuie sa se duca la Bucuresti sa semneze cateva hartii pentru a i se da despagubirea (am inteles ca banii se vor da in ... (vezi toată discuția)
Revendicare casa demolata claudiia claudiia buna ziua , as vrea daca se poate sa ma ajutati si pe mn cu un sfat , o indrumare pt ca nu stiu incotro sa ma indrep ,,,, bunici mei paterni au avut o casa in ... (vezi toată discuția)
Constructii pe teren supus partajului judiciar lancranjan lancranjan Pe terenul supus partajului judiciar sunt construite ilegal (fara autorizatie de cosnstructie si fara acordul coproprietarilor) . In acest caz noi ca si ... (vezi toată discuția)