avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract comodat auto inregistrat la ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract comodat auto inregistrat la ANAF

Buna seara! Un contract de comodat cu titlu gratuit pentru un autoturism trebuie inregistrat la ANAF?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:47, 25 Octombrie 2012
Nu, pentru ca nu este un act juridic care sa genereze venituri impozabile.
buna seara ,
nu,
Va multumesc frumos! Este posibil sa-mi spuneti si care sunt cheltuielile pe care le pot deduce si care este baza legala?
Cheltuelile de intretinere si combustibil, in conditiile prevederilor Codului fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli georgianan georgianan daca se face un contract de comodat pt o masina golf 5 pe firma, pot sa deduc cheltuielile cu piesele, combustibilul?...tva-ul stiu ca nu se deduce...dar ... (vezi toată discuția)
Decontare asigurare rca cu contract de comodat vioviod vioviod Pt. a folosi masina patronului in interesul firmei am incheiat un contract de comodat . Atunci cand am platit sigurarea (RCA), firma de asigurari a taiat ... (vezi toată discuția)
Cat este de corect? iuli-ana iuli-ana firma deconteaza abonamentele pt. deplasarea angajatilor tesa de la serviciu acasa, la unii pe mijloacele de transport in comun, la alti le da bonuri de ... (vezi toată discuția)