avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament pt bunuri neiesite din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament pt bunuri neiesite din indiviziune

As avea nevoie de sprijinul dvs in urmatoarea speta-
O matusa / sora tatalui , care nu a avut mostenitori directi , copii , mi-a lasat un testament legal intocmit la notariat prin care imi lasa toate bunurile sale mobile si imobile. Dansa a decedat intre timp si este parte intr-un titlu de proprietate pt 4 ha teren arabil , impreuna cu alti 4 comostenitori
Nu s-a facut iesirea din indiviziune pt acel teren
Intrebarea este daca eu as putea beneficia in baza testamentului lasat de matusa de cota sa de teren, daca dansa a decedat , nu e facuta iesirea din indiviziune . Mentionez ca in testament nu este mentionat acest teren , iar ceilalti comostenitori nu accepta ca eu sa o mostenesc
Cu multumiri !
Cel mai recent răspuns: aurel_vl , utilizator 22:46, 26 Octombrie 2012
"
imi lasa toate bunurile sale mobile si imobile"

Dezbateti mostenirea dupa matusa dvs., in calitate de mostenitor testamentar, apoi solicitati iesirea din indiviziune cu privire la teren.
Va multumesc frumos dna avocat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna tuturor!Va rog frumossa ma ajutati cu un raspuns pertinent in urmatoarea situatit Mama mea a decedat de 4 luni(pt simplitate o numim sora C) si sunt ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire olteanu dumitru olteanu dumitru Am avut o matuse cu domiciliul in Ploiesti (sora tatalui meu) si care care a decedat in 2005 lasindu-ne(suntem 3 bfrati) prin testament 1/2 din casa detinuta ... (vezi toată discuția)