avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contabilitate pentru avocat si mediator efectuata ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contabilitate pentru avocat si mediator efectuata impreuna

Buna seara!

De curand am auzit pe cineva care este si avocat si mediator ca isi tine contabilitatea impreuna pentru cele 2 profesii, adica pe acelasi registru de incasari si plati. Se poate astfel? Ca practic nu mai poti face diferentiere daca evidenta se tine la comun.
Cel mai recent răspuns: hello60 , utilizator 11:50, 10 Martie 2013
Nu, contabilitatea trebuie tinuta separat.
Cele doua profesii liberale avand acelasi CIF,evidenta fiscala,adica registrul de incasari si plati va fi unul singur,avand in vedere faptul ca nu depuneti declaratia d 200 si d 220 pentru fiecare profesie in parte ci pentru CIF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare venituri din profesii liberale obtinute in afara salariului aurasandu aurasandu Sunt medic specialist chirurg (nu sunt medic de familie, nu am cabinet individual) si locuiesc in sectorul 3. Sunt angajata la spitalul Bagdasar (contract de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate p.f.a. sama sama sunt p.f.a. de 3 zile, va rog sa-mi spuneti ce fel de registre si ce documente trebuiesc intocmite/ ce fel de contabilitate se tine si cum? am inteles ca iti ... (vezi toată discuția)
Omisiune suma incasata din reg. jurnal de incasari si plati georgescug georgescug Buna ziua, Am activitate pfa, - activitati juridice – cu obiect principal de activitate ,,Cabinet individual de avocat”. Pana in luna martie 2013 am ... (vezi toată discuția)