avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nerespectare termen plata sulta
Discuție deschisă în Executare silită

Nerespectare termen plata sulta

Buna ziua Am primit somatie de plata cu executare silita,am ajuns la intelegere ca sa platesc sulta in 2 transe dar nu ma pot incadra in termen.Ce se intampla daca nu pot sa platesc la termenele stabilite?De cand se poate incepe executarea silita?
Cel mai recent răspuns: vonbraun , utilizator 15:43, 25 Octombrie 2012
De la data scadentei primeia dintre transe se poate declansa executarea silita .
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie sulta esanu doina esanu doina Cu cat timp inainte de data limita ( data de la care intervine prescriptia sultei ) trebuie incepute formalitatile de executare silita, asfel incat sa nu ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu pot sa platesc sulta la termen vonbraun vonbraun Buna ziua .Am primit o somatie de plata sulta cu executare silita,creditorul mi-a impus sa platesc sulta(52.000 Ron) in doua rate in termen de 4 luni astfel ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita gargaritza33 gargaritza33 Am inceput executarea silita pentru predare bun imobil. Respectivul a fost somat si a facut contestatie la executare. In acelasi timp,tot el m-a executat silit ... (vezi toată discuția)