avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Persoana fizica - Pesroana juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Persoana fizica - Pesroana juridica

Daca o persoana fizica are poprire pe cont si deschide o societate,ma intereseaza si pe mine daca acea poprire afecteaza cu ceva contul societatii.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:54, 25 Octombrie 2012
Nu are legatura, doar daca contul persoanei fizice nu e si contul persoanei juridice.
Nu are cum sa fie suprapunere de conturi, pentru ca in cazul societatii comerciale titulara de conturi este insasi societatea comerciala ca si entitate juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pf. vs. poprire pj joker75 joker75 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Abuz cred? carmenatila carmenatila Buna ziua ,stiam ca am de platit suma de 11 lei la finante ,din comoditate nu am platit recunosc ,e vina mea , dar am primit o adresa de poprire pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Conturi bancare cabinet de avocat ContSters33395 ContSters33395 Buna ziua, In ultima vreme au aparit ca ciupercile produse bancare adresate persoanelor fizice independente sub forma unor conturi bancare care sunt ... (vezi toată discuția)