avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE DETASARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE DETASARE

de la o societate s-au detasat un numar de 5 salariati pana la data de 30.11.2012, dar cu data de 01.11.2012 toti salariatii si-au depusa demisiile. In conditiile acestea ce forme se intre societati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 26 Octombrie 2012
Pana la expirarea termenului de preaviz, salariatii respectivi raman detasati , iar la expirarea termenului de preaviz odata cu incetarea c.i.m. va incetarea si detasarea acestora.

Angajatorul care a detasat poate anunta angajatorul unde au fost detasati salariatii de aceasta situatie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 81(7) din legea 53/2003 iuliandragu iuliandragu Buna seara, stie cinieva daca angajatorul poate reduce termenul demisiei (termen stabilit in contractul individual de munca) fara acordul angajatului dupa ... (vezi toată discuția)
Detasare- demisie Miha284 Miha284 Buna ziua, Sunt detasata de la o Asociate ONG(privat), unde am CIM, la un Club Sportiv(stat).Detasarea se face tot la 6 luni.Cand se termina cele 6 luni, ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz argox argox buna ziua, sunt angajat cu cmi pe durata determinata si am anuntat sapt.trecuta ca vreau sa-mi dau demisia. Mi-au spus ca sunt obligat sa raman inca 15 zile, ... (vezi toată discuția)