avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 furturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 furturi

Acum cv timp am spart un mag cu 1 prieten amandoi am primit 8 luni cu suspendare tipu nu s.a scurs si am fost prins cu 3 parfumuri in supermarket dosaru e la politie inca nu am dat declaratie, la ambele fapte am fost major ce sante sunt sa scap de puscarie?. mentionez ca inainte de prima fapta m-am imbolnavit am avut psihoza de la droguri si in momentul faptei a doua eram inca sub tratament....respectiv romparkin si rispolept prescrise de un psihiatru....pot sa spun ca baut si cu medicamete si.au facut o reactie adversa, ca nu eram responsabil de fapta? ast un rsp multumesc mult mult
Cel mai recent răspuns: mariusmanutd , utilizator 18:10, 31 Octombrie 2012
am iceput tratamentul dupa comiterea primei fapte dar nu inainte de proces
Daca procurorul decide trimiterea in instanta a dosarului, sansele nu sunt de partea dvs.
Da, mai ales ca multe infractiuni sunt comise de persoane aflate intr-o astfel de stare.
Aveti noroc ca nu ati fost arestat preventiv.
De regula aceste persoane sunt arestate preventiv.
am fost si am dat declaratii, si comisara mi-a propus sa fac o expertiza psihiatrica....am fost externat de la psihiatrie cu diacnosticul de tulburare psihotica acuta si sunt inca sub tratament stie cnv in ce consta expertiza....intrebari si raspunsuri sau cv de genu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz psihic nu infractor olga2011 olga2011 am un prieten cu tulburare afectiva bipolara si in ultimul timp [fiind in stare maniacala] a acumulat mai multe amenzi si dosare penale de circulatie ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul acesta? maria_87 maria_87 Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de ... (vezi toată discuția)