Buna ziua! am fost sa depun dosarul de indemnizatie dar nu l-a primit pt. ca mai am nevoie de niste acte , in 2011 am 3 fise fiscale, adica am avut 3 angajatori.La unul dintre ei am lucrat ca zilier adica era un restaurant unde ma duceam la diferite evenimente si munceam si semnam un registru pt. zilieri.D-na de acolo mi-a cerut de la aceasta firma o adeverinta de venit si o dovada a incetarii activitatii. contabila de la firma de evenimente mi-a spus ca in afara de o adeverinta in care a scris destul de clar ca am fost zilier si nu are ce sa-mi inceteze si nici o ad. de venit nu are cum sa-mi dea pt. ca nu a existat un contract. intrebarea mea este ce sa fac in aceasta situatie?
1. - Doamna de la restaurant are dreptate dar cea de la Primarie nu se pricepe si deci nu poate intelege despre ce este vorba.
- Zilierii (ca de aceea se numesc asa) lucreaza cu ziua si la sfarsitul fiecarei zile isi primesc banii pentru ce au lucrat.
- Ei nu au un contract pe o anumita perioada, la ei inceperea si incetarea activitatii se produce in fiecare zi, la inceputul si la sfarsitul zilei.
- Este suficienta adeverinta cu zilele in care ati lucrat si cu veniturile nete incasate
2. In aceasta situatie va adresati Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pemntru CCC, si unde ajung actele pentru CCC pe care le depuneti la Primarie.
Contract de zilier
B-EG
Bună ziua!
Mi s-a încetat de comun acord contractul individual de muncă în data de 17 aprilie. În data de 18 aprilie am încetat colaborarea cu firma de ... (vezi toată discuția)