avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

in cazul in care as dori sa-mi inmatriculez masina adusa din alta tara zilele acestea as dori sa stiu daca se mai plateste taxa de poluare.
va multumesc

Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 17:11, 26 Octombrie 2012
din pacate da , se mai percepe taxa asta nenorocita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Carificare taxã poluare/înmatriculare auto cristel padurean cristel padurean Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea următoarelor: 1. Cum se numeşte, conform legislaţiei în vigoare, taxa care se plăteşte la cumpărarea unui ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2012 monicaodo monicaodo Buna ziua, Sunt al doilea proprietar al unei masini fabricate in 2000, cumparata de catre primul proprietar de la reprezentanta din tara. Am cumparat si ... (vezi toată discuția)