avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Mai am o intrebare,nu am facut succesiunea dupa moartea tatalui meu care a decedat acum 4 ani.O pot face si ce costuri implica acest lucru,multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:50, 26 Octombrie 2012
Domnule avocat mi se pare ca aduceti niste acuzatii care nu si au rostul...si va cam aprindeti cand nu trebuie...eu am spus ca asa sfatuiesc succesibilii, sa aduca martori care cunosc de foarte multi ani pe defunct ....in cazul in care nu se gasesc, dar credeti ma nu este cazul Decat in proportie de 1-2% imi aduc martori care l au cunoscut mai recent pe defunct.
Haideti sa nu ne mai aprindem asa....ca in fond notarul urmareste sa nu prejudicieze pe nimeni, nici sa incalce cuiva vreun drept sau sa I'l impiedice sa si l valorifice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bianca79000 bianca79000 Buna ziua, poate cineva sa-mi spuna daca este adevarat ca succesiunea facuta intr-un an de la deces este considerabil mai ieftina?este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Succesiune si donatie Daniela Elisabeta Daniela Elisabeta locuiesc cu sotul si copiii in Italia de 4 ani. socrul meu a decedat in 31.12.2010. exista 3 frati mostenitori . unul este sotul meu. ceilalti 2 traiesc in ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea unui parinte adiram adiram Buna ziua! In urma cu aproape un an de zile, mama mea a decedat. Noi am ramas 4 frati astfel eu sunt unicul copil al cuplului, fratele meu este al mamei ... (vezi toată discuția)