avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... litigiu grupa a 2 a de munca(pensionare la limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

litigiu grupa a 2 a de munca(pensionare la limita de varsta)

buna ziua vreau sa stiu daca cineva mai este in situatia sa nu ii fie recunoscuta grupa a 2 a de munca in vederea pensionarii pentru ca eu astept raspuns de 5 luni si acum am dat casa de pensii in judecata si am termen 24.10.2013 ...niste nenorociti.ma gandesc ca nu sunt singur in situatia asta si mai ales in bucuresti si poate ne unim mai multi si facem un protest ceva...
Cel mai recent răspuns: catula , utilizator 17:14, 28 Octombrie 2012
nu vor sa recunoasca nici grupa 1-100% lucrati in turnatorie, 20 de ani ii considera grupa 2
si ce o sa faceti???
Casele de pensii aplica legea actuala. Este nevoie de modificarea actualei Legi a pensiilor publice nr. 263/ 2010, lege adoptata prin asumarea raspunderii guvernului Boc, de catre parlament, fara a fi realizat cvorumul. S-a facut degeaba tam-tam la televizor si s-a contestat de catre opozitie la Curtea Constitutionala.
Actualul ministru al muncii a promis public, la tv modificarea legii si indreptarea erorilor legii, fara a preciza insa si cand se va face. Probabil dupa alegerile din decembrie, daca actuala guvernare se va mentine la putere si actualul ministru va ramane in functie.
urmeaza sa se voteze in parlament modificarea legii 263/2010 in zilele de 30,31.10.2012
III. ALTE INIŢIATIVE CU PROPUNERE DE ADOPTARE

[ link extern ] ...

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
nu inteleg ce treaba are legea 263/2010 cu pensionarea tatalui meu daca cu mine vb nu inteleg la ce se refera aceasta lege

Alte discuții în legătură

Refuz de pensionare CRISTIAN59 CRISTIAN59 Am depus dosarul in data de 15.06.2012, am primit raspuns pe data de 04.09.2012 pentru respingere, deoarece nu au vrut sa-mi echivaleze termenul lucrat in ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 2013 andreea20ro andreea20ro buna ziua,trebuie sa imi depun dosarul de pensionare in luna ianuarie insa cacineva m-a sfatuit sa mai astept pana apare noua lege a pensiilor in 2013.ce s-ar ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare pentru perioada lucrata in grupa i de munca oana13n oana13n Buna ziua, va rog frumos sa va ajutat cineva cu un raspuns legat de noua lege a pensiilor; si anume tatal meu are ani lucrati in grupa I si II de munca, si ... (vezi toată discuția)