avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... litigiu grupa a 2 a de munca(pensionare la limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

litigiu grupa a 2 a de munca(pensionare la limita de varsta)

buna ziua vreau sa stiu daca cineva mai este in situatia sa nu ii fie recunoscuta grupa a 2 a de munca in vederea pensionarii pentru ca eu astept raspuns de 5 luni si acum am dat casa de pensii in judecata si am termen 24.10.2013 ...niste nenorociti.ma gandesc ca nu sunt singur in situatia asta si mai ales in bucuresti si poate ne unim mai multi si facem un protest ceva...
Cel mai recent răspuns: catula , utilizator 17:14, 28 Octombrie 2012
pai aceasta este legea dupa care se iese la pensie
nu inteleg dv ati citit pe celalat forum ce am scris nu inteleg tatalui meu i sa raspuns in decizie ca nu sunt indeplinite prevederile art 52 din legea 263/2010 ca varsta la pensie este mai mica decat varsta standard de pensionare si ca functia de strungar nu se incadreaza in grupa de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de pensionare CRISTIAN59 CRISTIAN59 Am depus dosarul in data de 15.06.2012, am primit raspuns pe data de 04.09.2012 pentru respingere, deoarece nu au vrut sa-mi echivaleze termenul lucrat in ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 2013 andreea20ro andreea20ro buna ziua,trebuie sa imi depun dosarul de pensionare in luna ianuarie insa cacineva m-a sfatuit sa mai astept pana apare noua lege a pensiilor in 2013.ce s-ar ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare pentru perioada lucrata in grupa i de munca oana13n oana13n Buna ziua, va rog frumos sa va ajutat cineva cu un raspuns legat de noua lege a pensiilor; si anume tatal meu are ani lucrati in grupa I si II de munca, si ... (vezi toată discuția)