avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AM NEVOIE DE AJUTOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AM NEVOIE DE AJUTOR

am primit o citatie de la tribnal de cluj si e scris ca faptuitor in cauza privind 20,174 cp si nu stui despre ce vorba !!!!!
Cel mai recent răspuns: mahmoudcluj , utilizator 10:02, 28 Octombrie 2012
mahmoudcluj a scris:

am primit o citatie de la tribnal de cluj si e scris ca faptuitor in cauza privind 20,174 cp si nu stui despre ce vorba !!!!!

Si eu sunt de parere ca nu puteti fi chemat la tribunal in calitate de faptuitor.
Ati dat vreo declaratie in acest dosar?

Este vorba de tentativa de omor se pare.

Daca nu va prezentati vor veni sa va ia de acasa si probabil ca nu veti ajunge inapoi prea curand.
Si daca va prezentati va pot retine si apoi sa se solicite arestarea preventiva la instanta.

Cel mai bun sfat este sa mergeti insotit de avocat inca de la darea primei declaratii.
Fara avocat o sa aveti mari probleme deoarece in caz de infractiuni cu violenta politistii sunt duri sau chiar agresivi daca nu le place cum se desfasoara audierea.
Procurorii ies din camera si ramaneti cu politistii...
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
avocat_penalist, utilizator
eu inca nu stui despre ce e vorba dar cred e tot o tragedia care au facut doua persoane , una de intre l-am dat o suma de 2000 EURO ca un avans pentru sa imi cumpar o masina pe nume firma lui , si cand am descopirit ca nu e legal ce a vrut sa fac ele , n-am vrut sa ili dai rest de bani si am facut o plangere la politia cluj , si in data de 22-10-2012 problema a fost resolvat m-ia restuit suma totala si cred dupa in acelasi data a pus un planger !!! vezii cu sint oamenii deja acuma sunt in stare de choc si omu asta pe Chkhis Khairat dosar penal lui e plena cu infractiune si probleme si altu la fel .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infrctiune corinuta corinuta exista vreo diferenta intre omor si omor fapta consumata....am gasit intr-un text si nu inteleg de ce se gasea sub aceasta forma..... (vezi toată discuția)
Tentativa de crima ralucaanda ralucaanda Buna ziua.In data de 15-12-2011 fostul meu prieten m-a asteptat in curtea scolii unde invata sora mea de 11 ani,cu probleme speciale.Eu imi duceam sora la ... (vezi toată discuția)
Lovire iulianciolan iulianciolan lovirea cu pumnii si picioarele dupa care cu cutitul in zona toracica, este tentativa de omor? (vezi toată discuția)