avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inscriere la masa credala

Buna ziua!
Recent unul dintre clientii nostri a intrt in insolventa. Noi am livrat marfa in baza,bineinteles, unor facturi . insa nu avem aviz de expeditie aferent facturilor.este obligatoriu acest aviz de expeditie,(reglementat prin lege)?
Ar putea exista probleme la inscrierea la masa credala din aceasta cauza?
Avand in vedere ca administratorul judiciar este in Bucuresti si noi in provincie, termenul limita pt verif. creantelor, intocmirea, afisarea tabelului preliminar al restantelor e 03.03.2009......acest termen 03.03.2009 se refera la data postei sau la data in care actele trebuie sa fie la ei la Buc?

Va multumesc anticipat
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters68776 , utilizator 09:18, 30 Ianuarie 2009
Va puteti inscrie la masa credala fara probleme si doar cu facturile insotite de o cerere .
Buna ziua!
Daca am depus o declaratie de creanta dupa ce a trecut termenul pot face contestatie si sa imi fie admisa declaratia? Mentionez ca data la care trebuia depusa declaratie nu a fost sarbatoare legala.
Va multumesc!
comf legii 85/2006 art. 76 alin(1) nedepunerea cererii de admitere a creantei pana la termenul legal, mentionat de tribunal, atrage decaderea din drepturile pe care le aveti asupra debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Cerere creanta cazzuall cazzuall Buna seara. Daca intr-un dosar de insolventa a trecut termnul pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor si mai sunt doar vreo 3 zile pana la ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere la masa credala noa noa Poate sa se inscrie creditoarea la masa credala a debitoarei aflata in insolventa, in baza hotararii de fond de castig asupra creantelor neapelata de ... (vezi toată discuția)