avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare somaj

un salariat care a lucrat 14 luni poate lua somaj daca nu are 24 luni de cand a fost angajat(are numai 19 luni)? Cele 5 luni diferenta a fost in CFS.Daca are drept la somaj cate luni va lua?Este la prima angajare.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 21:42, 27 Octombrie 2012
1) Trebuie sa aiba 12 luni in ultimele 24 luni.deci daca are 14 luni in ultimele 24 luni poate lua somaj.
2) Find la prima angajare,avand intre 1 si 5 ani vechime,beneficiaza de 6 luni somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj contract partial munca 12 ani si 8 luni norma intreaga ykyb27 ykyb27 Buna seara, am lucrat 8 luni cu norma intreaga, 8 ore/zi, iar restul de 16 luni cu norma partiala de 2 ore/zi, am o vechime neintrerupta de 12 ani. Pot ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ContSters94817 ContSters94817 Firma urmeaza sa dea o parte din personal in somaj tehnic 3 luni. Intrebarea mea este:dupa cele 3 luni de somaj tehnic daca se vor face disponibilizari in mai ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Sotia mea terminat concediu de crestere a copilului pe data de 28-12-2012 si ne intrebam daca poate beneficia de somaj. A fost angajata cu ... (vezi toată discuția)