Pai atunci hotararea e la instanta de recusr e lovita de nulitate, in consecinta si cea de incuvintare a executarii adoima. Depuneti contestatia la executare aratand faptul ca hotararea, titlul executoriu ce a stat la baza cererii de executare silita este admisa de instanta impotriva unei alte persoane.
De asemenea, depuneti la instanta superioara, respectiv curtea suprema de justitie o cerere in anulare prin care sa se constate nulitatea actului contestat, hotararea judecatoreasca in cauza. Pentru ca veti obtine un termen de judecata lung, cereti preschimbarea termenului de judecata motivand existenta unie proceduri de executare silita in curs.
Aici nu aveti termen de prescripitie,practic acesta curge de la data in care ati luat cunostinta
de executarea silita.
Daca instanta constata viciul de procedura, cauza v-a fi trimisa spre rejudecare Tribunalului si veti avea posibilitatea sa va sustineti apararea.
Aveti o solutie prountata mai jos de curte.
[ link extern ]
Dar, depuneti si cererea de contestatie la executare asa cum v-am aratat mai sus. In formatul acesteia puteti cere si suspendarea executarii pana la solutionarea cererii, fara sa depuneti pe cale separata cerere de ordonanta (atat ca ultima are un termen de judecata mai scurt.) Daca acesta a fost data in baza unei hotarari viciate, cu siguranta instanta o va admite si v-a dispune incetarea executarii silite.
Urgent ca nu prea mai aveti timp.Multa BAFTA.