rlau_ro a scris:
Ok pana aici am inteles procedura.
Acum am o intrebare si mai dificila.
Eu inca nu am vazut dosarul inclusiv cel de fond. Reclamantul si la fond si la recurs a fost asiguratorul.
Ce se intampla daca si in cazul dosarului de fond persoana nu este cea reala.
Si inca ceva nu stiu daca pot avea calitate procesuala pentru ca de pe 14.10.2010, data decesului, inca nu am apucat sa fac succesiunea...
Rectific data decesului 14.10.2012.
Si completez doar cu faptul ca in ipoteza ca daca si la instanta de fond, asiguratorul in calitate de reclamant a initiat actiune cu nume fictiv, logic ar fi ca toate actele emise de judecatorie, tribunal si executor sa fie nule de drept, ceea ce inseamna ca totul e zero.
Conf. art. 2514 cin Codul civil este prevazut prescriptia generala de 3 ani. Din luna 9/2008 de cand s-a constituit de asigurator paguba incepe termenul de prescriptie. Paguba este una civila normala fara implicatii penale sau de alta natura. In cazul in care asiguratorul ar initia o noua actiune impotriva mostenitorilor, termenul de prescriptie s-a scurs, iar termenul de prescriptie nu poate fi considerat intrerupt datorita actiunilor in instanta impotriva unei persoane fictive datorate exclusiv asiguratorului care in pozitia de reclamant a actionat impitriva unei persoane fictive, producand viciile de procedura.
Este adevarat ceea ce am afirmat?