avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scandal in loc public
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scandal in loc public

O sa incerc sa fiu cat mai succint, sunt taximetrist, am luat 3 femei de cetatenie americana, la destinatie au platit cursa iar la coborare, in urma unor divergente de pe drum cea din fata a trantit usa cu ambele maini reusind sa o rupa, de nervi am coborat jos am intrebat.o de ce a rupto insa nu ma bagat in seama si a plecat, am vazut negru in fata ochilor si i.am dat o palma peste cap(fara urme vizibile), la scurt timp a ajuns politia care m.a sanctionat cu AVERTISMENT conf 61/1991 r, art 24 alin 3.
Toata scena a fost surprinsa de o camera de supraveghere.
Din ce am inteles de la politisti femeile ar vrea sa depuna plangere, intrebarea e cum ar trebuii sa procedez eu? sa depun si eu plangere pt distrugere? ce risc in cazul in care vor depune plangere si eventual as putea sa imi recuperez cumva dauna produsa masinii?

Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2012
lameru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 07:02, 28 Octombrie 2012
Cred că s-au supărat că le-aţi cerut prea mult pe cursă şi de aici a pornit scandalul.
Dacă va depune olângere femeia pe care aţi lovit-o, încercaţi să vă apăraţi invocând faptul că aţi fost provocat, deoarece v-a disturs uşa . Ar trebui să dovediţi acest aspect, adică faptul că uşa a fost ruptă ca urmare a închiderii brutale de către femeie. Această dovadă trebuie să ofaceţi şi în cazul în car doriţi să depuneţi dvs. plângere pentru distrugere.
Sunt şanse să fiţi tras la răspundere, există martori, celelalte pasagere plus imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nebuni la volan. cum ii strangem marshanna marshanna Buna ziua, O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)
Abuz agent de pază RendezJohn RendezJohn Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)