avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

nu am dezbatut succesiunea santem trei frati unul renunta in favoarea mea si a surorii mele eu am adus multe imbunatatiri locuintei ce se poate face pentru dezbaterea succesiunii
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:31, 28 Octombrie 2012
Daca sunteti frati si considerati ca se poate printr-0 intelegere mergeti si la un mediator poate rezolvati astfel problema si va asigur ca costurile sunt mult mai mici si timp mai putin in solutionare .
Dupa cine trebuie sa dezbateti succesiunea?
Dupa parinti? Va intelegeti intre dvs? Daca da nu aveti nevoie de mediator mergeti la notariat si dezbateti succesiunea dupa parinti. Apelati la mediator numai daca nu va intelegeti asupra calitatii de mostenitor si asupra intinderii masei succesorale.
Daca unul din frati renunta la succesiune, renunta la tot, ramanand mostenitori ceilalti doi . In urma unui partaj poate ramane un singur proprietar asupra bunului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea oanastnc oanastnc Suntem un frate si o sora la parinti(ambii adulti) , tatal nostru a decedat in iunie 2015, mama noastra doreste sa facem succesiunea pina la implinirea unui an ... (vezi toată discuția)
drepturi mostenire casa vioricad vioricad tatal meu decedat ,in urma suscesiunii sint mostenitori mama si fratele meu, mai mic, noi ceilalti 3 frati am renuntat la partea ce ni se cuvenea.eu stau cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune,costuri si pasii ce trebuiesc parcursi cristi091974 cristi091974 Buna seara, Am avut o bunica care a decedat saptamana trecuta la varsta de 91 de ani.In anul 1987 a facut un testament (legalizat la notar) in care ... (vezi toată discuția)