avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... registru jurnal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

registru jurnal

Am preluat o asociatie de proprietari, insa am intampinat o problema. Cursurile le-am facut mai demult si nu le mai gasesc. Va rog sa-mi precizati daca in registrul jurnal se trec si obligatiile din lista curenta a proprietarilor. Ex: datorie ap. 25 lista iulie - 50 lei. A doua problema: Se poate completa registrul jurnal centralizat sau pe fiecare inregistrare in parte? Ex: total incasari proprietari ziua "X" sau incasare ap a,b,c; sau total datorii proprietari ziua "X"(daca raspunsul este afirmativ la prima intrebare) ori datorie ap a,b,c. Multumesc pentru raspunsuri

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:35, 29 Octombrie 2012
Pai in acest caz, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este situatia soldurilor ACTIV - PASIV.
Al doilea, faceti cont bancar asociatiei si imediat si de urgenta banii din contul personal al presedintelui depusi in contul asociatiei.

Ca ajunserati la curatatul zapezii, dar pana acolo sunt o multime de treburi de pus la punct.
Ce s-a gresit in trecut si constati ca trebuie indreptat o faceti dupa ce aveti o baza cunoscuta a gestiunii. Deci intai vedeti ce aveti, ce stiti, cum organizati ce aveti si apoi vedeti ce faceti cu greselile din trecut si cu ce ar mai trebui facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare contabilitate asociatie proprietari sorin_a sorin_a Trebuie sa preiau contabilitatea unei asociatii de proprietari care este in curs de infiintare. Am cateva intrebari: - cum se incepe contabilitatea unei ... (vezi toată discuția)
"registrul jurnal" prevazut in hg 1588/2007 - norme de aplicare la legea 230/2007 anele2010 anele2010 As dori sa stiu ce trebuie sa se consemneze intr-un \\"registru jurnal\\", cerut de Art. 22, alin. (7) din HG 1588/2007 - Norme de aplicare la Legea ... (vezi toată discuția)
Activ-pasiv... si altele yaguaro_1st yaguaro_1st Prietena mea m-a rugat sa o ajut cu actele asociatiei. Cunosc ceva teorie, m-am intersectat cu acest domeniu dar imi dau seama ca am cateva nelamuriri acum, ... (vezi toată discuția)