Buna ziua
Cum imi pot recupera macar banii de chirie pentru luna octombrie daca am semnat inchiderea contractului de chirie cu chiriasul pentru data de 01.11.2012 iar el nu vrea sa imi mai plateasca ultima chirie (ca sa nu mai zic de intretinere pe 2 luni). Ma intereseaza sa rezolv problema cat mai repede, daca se poate prin executare.
De ce acte am nevoie ca sa imi recuperez banii de chirie. Precizez ca pana acum nu i-am transmis nimic in scris pentru ca a tot zis ca o sa plateasca pana zilele trecute, cand mi-a transmis ca nu il mai intereseaza si ca oricum nu mai revine la apartament decat luna viitoare ca sa imi dea cheile.
Mentionez ca la Circa Financiara am depus acel contract simplu si fara clauze in luna iunie 2012 pentru plata impozitului.
Cat ma poate costa actiunea aceasta si cum imi pot recupera banii. Nu as fi fost asa stresat dar in trei saptamani urmeaza sa platesc iar rata la creditul ipotecar si banca nu ma amana nici o zi.
Va multumesc
Dupa cate raspunsuri am primit, ma bucur ca exista atatia tzarani in oras. Banii i-am recuperat cu forta pentru ca legea e de kakao in tara asta (sa nu uit si de cei care o aplica).
Chiriasi rai de plata
radin
buna ziua. am avut chiriasi in apartament ,iar ei nu si-au platit cheltuielile aferente timp de 4 luni. de chirie nu mai vorbesc suma se ridica la 1400 lei . ... (vezi toată discuția)