avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intrebare

Buna dimineata,lucrez la o societate ce are ca activitate prestari servicii,service auto,soc lucreaza cu soc de asigurari(Allianz,Omniasig,etc) soc care nu platesc in intregime sumele din despagubiri,ex(suma de recuperat era de 1100,00lei,ei au platit 920,00lei)a-s dori sa stiu cum se inregistreaza in contabilitate restul de 180,00 lei,suma care este de fapt o pierdere, noi nu mai recuperam acest rest de bani?
Mutumesc,o zi buna!service
Cel mai recent răspuns: monica1968 , utilizator 16:04, 29 Octombrie 2012
De ce nu incasati diferenta intre ceea ce suporta societatea de aigurari si contravaloarea devizului emis de Dvs., de la client?
nu cred ca m-am exprimat corect,noi nu mai recuperam acesti bani de la soc de asigurari,nu putem cere clientului sa plateasca restul,aceste sume sunt din despagubiri CASCO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! autoturismul imi este retinut fara drept gixone gixone Am o polita CASCO AUTO la OMNIASIG Galati. Am deschis un dosar de daune la ei acu o luna, iar reparatia s-a efectuat la service-ul S.C. ENA GRUP S.A Gala si ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare dauna.la unii dauna totala la ceilalti nu claus10 claus10 In urma cu 1 luna si jum a avut un eveniment auto.Cineva a intrat in intersectie pe rosu si m-a lovit din lateral.Tipu era asigurat la Omniasig.Am deschis ... (vezi toată discuția)
Modalitatea contestarii sumei platite de asigurator sevice-ului ca despagubire Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea intrebare: Care este procedura prin care trebuie adus la cunostinta asiguratorului faptul ca ... (vezi toată discuția)