avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intoarcere executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intoarcere executare

Am cumparat un imobil prin licitatie organizata de finante in baza unui titlu executoriu. Debitoarea a contestat titlul executoriu, si cererea a fost admisa, dar nu a solicitat suspendarea executarii. Licitatia a avut loc inaitea ca instanta sa admita contestatia. imobilul pe care l-am cumarat nu avea carte funciara eu l-am inscris in catea funciara imediat dupa cumarare. Dupa doi ani creditoarea solicita intoarcerea executari si solicita restituirea imobilului. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:14, 29 Octombrie 2012
Aveti dreptate, va puteti apara in acest fel. Dar eu cred ca acel articol se refera doar la bunurile mobile nu si la cele imobile.
Dispozitiile codului de procedura fiscala se completeaza insa cu cele ale codului de procedura civila. Astfel ca este aplicabila prevederea referitoare la intoarcerea executarii silite. Depinde cum va gandi judecatorul. Eu as intoarce executarea. va trebui sa va multumiti cu dobanda la suma platita ca si pret al adjudecarii, plus pretul respectiv.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2012
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare admisa dupa adjudecare ContSters241638 ContSters241638 Sunt interesat de un apartament scos la licitatie in data de 18.04.2013, am sunat executorul si mi-a explicat pasii ce trebuiesc urmati si de asemenea ca nu ... (vezi toată discuția)
întoarcerea executãrii silite prin anularea titlului...bun imobil adjudecat...ºanse de câºtig Octavian Ganea Octavian Ganea Vă salut! Sunt avocat şi mă confrunt cu următoarea speţă în legătură cu care aştept părerile dvs.: În anul 2003 are loc o cesiune de părţi ... (vezi toată discuția)