avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de benzina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de benzina

buna,va rg din tot sufletul ajutati-ma cu cateva raspunsuri.prietenul meu are 20 de ani si impreuna cu un prieten in varsta de 15 ani au spart in jur de 10 masini si au extras benzina,acestea au fost prinsi si retinuti .detineau in masina foarte multe bidoane de benzina :( este posibil sa se aleaga doar cu un dosar penal sau cu altceva si sa scape de pusarie ? in caz ca vor face puscarie care este pedeapsa .? precizez ca prietenul meu in varsta de 20 de ani mai are un dosar penal de acum un an deoarece a facut accident cu masina si nu detinea carnet....astept raspuns va rog...sunt disperata nu suport gandul ca o sa intre in puscarie [

Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 14:56, 1 Noiembrie 2012
ca sa dam un sfat, trebuie sa stim ce s-a intamplat cu dosarul penal de acum in an. Daca sentinta nu este inca definitiva, mai precis daca nu era definitiva la momentul cand a furat benzina, cele doua fapte se contopesc si mai e de un ban speranta sa se ia cu suspendare. Mare atentie ! Probabilitatea e mai mult teoretica decat practica, chiar si in acest caz !
In masura in care conduita lui anterioara savarsirii faptelor penale pe care le descrii a fost buna, cred ca ar putea scapa cu o pedeapsa cu inchisoarea cu suspendarea executarii sub supraveghere.
Conteaza foarte mult daca se afla sau nu in stare de recidiva.
Incercati sa angajati avocat macar pentru a intelege daca ar putea avea sanse sa scape de inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut - furt calificat sereanumarian sereanumarian salut as dori sa imi spuneti si mie daca am un dosar in care am primit suspendare pt furt calificat si mai am inca unu tot petru furt si altul pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de furt califica!!! meteorit meteorit In urma cu 4 luni ma plimbam cu prietenii prin oras cu masina mea si cu inca un prieten cu masina,deci eram in 2 masini,la un moment dat 3 dintre ei au sesizat ... (vezi toată discuția)
Furt calificat blondutzzu blondutzzu as avea o intrebare ..in timpul minoritatii am avut mai multe furturi care sau contopi intrun singur dosar si am luat un an cu suspendare.dupa care aveam cei 2 ... (vezi toată discuția)