avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotararea de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotararea de divort

buna seara, am o intrebare in legatura cu hotararea de divort, am divortat pe data de 19.oct, si as vrea sa stiu cu aporximatie cand o sa ajunga hotararea de divort, si cat dureaza legalizarea ei, multumesc
Cel mai recent răspuns: gyana13 , utilizator 15:48, 7 Decembrie 2012
Buna ziua, am avut divortul pe data de 19 octombrie, si am sunat la tribunal si mi-au zis ca hotararea de divort este facuta si ca va trebui sa o primesc, problema este ca mi-am pierdut actele(buletin+pasaport+card), iar eu in buletin aveam adresa sotului din Bucuresti,(eu sunt din Galati, iar dupa divort am revenit in Galati si am cerut sa revin la numele anterior de casatorie), si avocatul a zis ca a pus ca adresa sa primeasca hotararea la el la cabinet (tot in Bucuresti),si inca nu a ajuns hotararea, ce ma sfatuiti sa fac, deoarece va trebui sa plec din tara pe data de 27 dec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfatul unui avocat peticel peticel am divortat de sotul meu...pe data de 29 iunie am primit hotararea de divort...am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea buletinului dar m-i sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila LexyaAlexya LexyaAlexya Buna, In urma divortului pronuntat in decembrie 2011, intelesesem ca hotararea judecatoreasca va fi trimisa prin posta la adresa de domiciliu. Intre timp, am ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord ad2010 ad2010 sunt in somaj si nu-mi permit un avocat.vreau sa va rog sa-mi dat un sfat.ce tb sa fac cand primesc hotararea de divort acasa?vreau sa-mi schimb cat mai rapid ... (vezi toată discuția)