avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare Primarie sector 3
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare Primarie sector 3

Detin un magazin de produse naturiste in incinta unui hypermarket din sectorul 3 (spatiul este inchiriat).
Este necesar sa se obtina autorizatie de functionare de la Primarie in acest caz si ce documente sunt necesare ?
Precizez ca nu am obtinut aceasta autorizatie la inceperea activitatii.
Cel mai recent răspuns: Benefit Consult , Consilier juridic 11:25, 30 Octombrie 2012
Infiintati mai intai punctul de lucru la registrul comertului iar mai apoi mergeti cu un set de documente pe care le gasiti pe siteul Primariei sectorului 3 la autorizari persoane juridice si obtineti si de acolo autorizatia de functionare
Da, va trebuie autorizatie si de la Primaria sector 3.
Nu conteaza ca nua ti avut de la inceput, atata vreme cat nu ati avut control de la ei.
E bine ca veti lua acum, si, pana va vor elibera autorizatia, dureaza cam o luna, aveti ca dovada bonul de inregistrare si puteti functiona pe baza lui.

O zi buna,

Benefit Consult
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru si autorizari si avize necesare nandorpall nandorpall Am deschis o firma si m-ar interesa pasii urmatori in vederea deschiderii unui magazin cu comercializare produse alimentare de origine nonanimala. Am citit ca ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru infiintarea unui magazin naturist PopaAlexandra PopaAlexandra buna ziua! doresc sa aflu ce conditii, autorizatii, avize trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unui magazin naturist? sunt similare cu cele pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare og 99/2000 ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa imi precizati daca pentru un magazin, deschis in incinta Galeriei Comerciale CORA (sector 2), trebuie autorizatie ... (vezi toată discuția)